Nedjelja, 18.12.2011. / 12 – 15 h i 16 – 19 h

RADIONICA PLUSH ADVENTURE / Voditeljica: Ines Milčić

Na radionici Plush Adventure sudionici će učiti kako izraditi igračku od filca/tkanine, jednostavnih materijalala dostupnih svima. Radionicu će voditi akademska kiparica Ines Milčić koja će objasniti cijeli postupak izrade te otkriti trikove koji olakšavaju rad i omogućuju bolju izvedbu.
Cilj radionice je da se u kreativnoj atmosferi uz međusobno druženje razmjene ideje te da se polaznici oslobode ideje da je samo gotovi kupljeni predmet dobar i vrijedan, već da svoje prijatelje, djecu, roditelje i ostale mogu iznenaditi s autentičnim, rukom izrađenim poklonom uz minimalnu ‘štetu’ za svoj budžet.

Više o autorici na http://pekmezmed.blog.hr


RADIONICA BOŽIĆNI INŽENJERING / Voditeljica: Tena Letica

Božićni inženjering radionica je za izrađivanje božićnih pop-up čestitki. Pop-up tehnika kao najzahtjevnija forma papir inženjeringa (konstruiranje od papira) objedinjuje u sebi sve elemente kreiranja s papirom, poput origamija, kirigamija… Osim toga, to su mehaničke čestitke koje se zahvaljujući kinetičkoj energiji pretvaraju iz dvodimenzionalnih ploha u trodimenzionalni prostor. Na radionici će polaznici naučiti osnovne elemente pop-up konstruiranja. U završnoj fazi svaki će polaznik izraditi svoju čestitku i dekorirat će je po vlastitom izboru uz pomoć stručnog vodstva.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s