artOmat u Insight Design Guide-u

IDG_LOGO_FC_POZITIV

Insight Design Guide
Because we love unique things!

Insight Design Guide je prvi i jedini shopping vodič za grad Zagreb koji izlazi kao tromjesečnik na engleskom jeziku i za cilj ima predstaviti primarno domaće dizajnere, umjetnike, brendove, obrte, trgovine i sl. prema posjetiteljima grada, ali ujedno i loklanom stanovništvu. Vodič se može naći u sobama preko pedeset smještajnih kapaciteta (hoteli, hosteli, privatni smještaj), turističkim informativnim centrima, kulturnim centrima, veleposlanstvima…
Insight Design Guide projekt želi prezentirati grad Zagreb kao originalnu shopping, ali i kulturnu destinaciju, nadmašiti očekivanja prosječnog posjetitelja, te razvijati prepoznatljivost originalnih i autohtonih domaćih proizvoda i brendova. Vodič predstavlja u svakom broju destinacije u okolici Zagreba vrijedne pažnje i posjeta, shopping savjete za bezbrižnu kupovinu te u formi intervjua s ponosom razgovara sa zagrebačkim obrtnicima, dizajnerima i poduzetnicima.
Digitalno izdanje vodiča je uvijek dostupno, a Insight Design Guide možete naći i na devet društvenih mreža gdje aktivno prezentiraju sadržaj vodiča i događanja u gradu. Ovo nije klasični shopping vodič već pregledna, interesantna i lijepo dizajnirana knjižica koja u svom sadržaju prezentira po nešto za svakoga i svačiji džep – od rukotvorina, vintage robe, niche parfema do pametnih i veselih dizajn proizvoda. Ukoliko netko sumnja u kreativnost i originalnost zagrebačke trgovačke ponude, bit će ugodno iznenađen kad prolista ovaj vodič i napokon se upozna s inovativnom stranom Zagreba.

Za više informacija posjetite http://www.insightdesignguide.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s