Lounge zona artOmat-a!

Uređenje lounge zone na ovogodišnjem Artomatu osmislio je kreativni dvojac Sandra Huskić – Janko Bertoša. U izvedbi su pomogli studenti prve godine Studija dizajna na Arhitektonskom fakultetu te Katedra za grafički dizajn i slikovne informacije Grafičkog fakulteta u Zagrebu, koja je ustupila na korištenje stroj za rezanje.

Sandra Huskić je studentica dizajna na Arhitektonskom fakultetu, a završila je program usavršavanja za dizajn interijera i Ekonomski fakultet u Zagrebu. Janko Bertoša je diplomirao dizajn interijera na Visokoj školi za dizajn u Ljubljani, a radi kao in-house i freelance grafički dizajner te je osnivač branda odjeće Sleep Bureau.

Glavni motiv uređenja lounge zone je trokut koji se provlači kroz sve elemente oblikovanja. Naglašena je jednostavnost formi i izbjegnute su prenaglašene dekoracije. Boje su zimsko – blagdanske, u kombinaciji sa ovogodišnjom plavom bojom Artomata. Interaktivnost je postignuta putem kartončića na kojima mali i veliki posjetitelji Artomata mogu ispisati ili iscrtati svoje blagdanske želje te ih zalijepiti na drvenu konstrukciju u obliku bora.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s