Programsko događanje: SILABA i Vatrenjaci

SILABA – afro bend i žonglerska skupina Vatrenjaci
Ispred HDLU-a, nedjelja 21. prosinca 2014., 20:00 – 21:00 h

 

S prvim danom zime dolazimo i do posljednjeg dana proslave 5. rođendana artOmata te će se shodno tome afro bend SILABA i žonglerska skupina Vatrenjaci pobrinuti da se svi dobro zagrijemo i zajedno radujemo novim, još boljim i pozitivnijim danima u novoj godini, koja nam se približava.
Afro bend SILABA, koji je u Zagrebu osnovao Commi Balde s grupom ljubitelja glazbe: Marko Markus, Iva Patarčec, Corgi, Goran Brkić, Ivan (Rajko) Raić i Abdoulaye Sy, pobrinut će se da se publika od 5. artOmata rastane uz dobru glazbu i dobre vibre. Pozitivnu energiju i radost šire uz zvuke tradicionalne afričke glazbe, izvođene na afričkim instrumentima, kao što su balafon, dumdum, sandbag, kekedin, djembe i souruba, kombinirane sa zvucima saksofona i gitare.
Ovom prilikom šest članova benda razveselit će sve posjetitelje svojim pjevanjem i zvucima balafona, saksofona, sourube, dumduma i djembe, a njihovom glazbom zagrijani i razveseljeni moći ćete uživati u vrućoj atmosferi, za koju će se svojim atraktivnim nastupom pobrinuti devet članova žonglerske skupine Vatrenjaci.

silaba

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s