ViBRa Box slušajte na artOmat-u!

Na ovogodišnjem artOmatu glazbenu premijeru imati će ViBRa Box putem kojega ćete slušati kvalitetnu muziku lokalnih glazbenika!

ViBRa Box je uređaj koji ima za cilj promociju autorske, originalne glazbe iz države i regije. Projekt je počeo tako što smo shvatili da ne postoji medij koji pušta isključivo takvu glazbu. Zapravo, ne postoji niti jedan medij koji pušta takvu glazbu počevši od radija, a onda i televizije. Cijela ova situacija u Hrvatskoj je oduvijek realnost, a gašenjem određenih tv i radio kanala/frekvencija i tv programa, situacija je postala još i gora. Ovdje stupa ViBRa Box koji za cilj ima upravo to – promociju autorske, originalne glazbe za koju ljudi nikako ne mogu saznati u medijima, a svi mi koji se bavimo glazbom znamo da takve, domaće, i kvalitetne glazbe ima na pretek.

Sam Box uređaj je koji će se postavljati u razne klubove, kafiće, centre za kulturu, music shopove, i slične lokacije s kojeg će se puštati upravo ova glazba. Stoga smo mi sada u završnoj fazi testiranja, a od desetog mjeseca sve kreće. Trenutno radimo na izgradnji glazbene baze što znači da tražimo bendove da nam pošalju svoju glazbu koju ćemo mi spremiti na naš server i onda, sukladno željama klubova, glazbu žanra koju lokacija preferira, puštati s ViBRa Boxa.

Prednost za bendove koju odluče surađivati s nama je ta što dobiju besplatnu promociju diljem zemlje, a kasnije planiramo i šire. Prednost je i ta što je korištenje ViBRa Box usluga za bendove besplatno i tako će uvijek ostati te da se putem našeg uređaja glazba ne može besplatno preuzeti ili ukrasti, već samo saznati što trenutno svira, a stranica će i upućivati na bandcamp i fb profil benda da ako se nekome svidi neka stvar može više saznati o bendu čija mu se pjesma svidjela, a onda i poslušati stvari.

Neke od izvođača čiju glazbu ćemo emitirati možete pronaći na ovom linku: http://www.mimo.com.hr/bandovi-i-izvodaci/

Promocija ViBRa Box-a je u četvrtak, 22.12.2016. u 19:00 na artOmatu.

Advertisements