PROGRAM

Ponedjeljak, 17. prosinca 2018.

OTVORENJE / GALERIJA PRSTEN
20.00 – 23.00 h      
  DJ P.D.Ricco

Utorak, 18. prosinca 2018.

GALERIJA PRSTEN
17.00 – 20.00 h
Jukebox 7″ Selection by DJ MeniGaga
KLUB HDLU  
18.00 -19.00 h
ARTOMAT SPOTLIGHTS: Nikica Jurković
Razgovor vodi: Martina MIholić

Srijeda, 19. prosinca 2018.

KLUB HDLU  
18.00 -19.00 h
ARTOMAT SPOTLIGHTS: MALA ARTA (Lovro Krizman)
Razgovor vodi: Nina Bačun

Četvrtak, 20. prosinca 2018.

ISPRED GLAVNOG ULAZA U HDLU
18.00 – 20.00 h
ARTOMAT WALK
Voditeljica ture: Marta Haraminčić

KLUB HDLU  
18.00 -19.00 h
ARTOMAT SPOTLIGHTS: Kištra By Vavra (Lea Vavra)
Razgovor vodi: Marina Perica Krapljanov

Petak, 21. prosinca 2018.

18.00 -19.00 h
KLUB HDLU  
ARTOMAT SPOTLIGHTS: Tikvan (Ante Krizmanić)
Razgovor vodi: Gaella Gottwald

Subota, 22. prosinca 2018.

Creative Day! 
Sudjelovanje prema principu Jump In!
GALERIJA PRSTEN
11.00 – 12.00 h
BAJKOLJUPCI – Radionica za djecu predškolske i školske dobi
Voditeljica: Adriana Pavelić

12.00 – 14.00 h
RADIONICA: BOŽIČNI PAPERCUTTING 
Voditeljica: Tena Letica

14.00 – 18.00 h
ARTOMAT KLASIK: SUMINAGASHI – radionice japanske tehnike slikanja na vodi
Voditelj: Dejan Kljun

18.00 – 20.00 h
RADIONICA KRUŽNOG TKANJA
Voditelj: Ivan Herga

12.00 -13.00 h / 16.00 -17.00 h / 19.00 – 20.00 h
Čokoladne čestitke
Voditeljica: Irena Bastijanić

HDLU KLUB
14.00 – 15.00 h
Promocija uz razgovor oBook (Oaza Book)
Gost: Klaudio Štefančić

17.00 – 18.00 h
ARTOMAT SPOTLIGHTS:  Slavka Pavić
Razgovor vodi: Marina Paulenka

18.00 – 19.00 h
ARTOMAT SPOTLIGHTS:  MHerzmansky Studio (Martina Knapić Horvat)
Razgovor vodi: Maja Arčabić

19.00 – 20.00 h
ARTOMAT SPOTLIGHTS: Dezen Dezen (Marco Cernogoraz)
Razgovor vodi: Ivana Čuljak

18.00 – 23.00 h
ARTONIGHT – Shop till you drop + Party!
DJ: Pepi Jogarde (Adriatic Coasting, Freilauf)

Nedjelja, 23. prosinca 2018.

14.00 – 17.00 h
GALERIJA PRSTEN
KREATIVNO PAKIRANJE POKLONA
Pakira: dizajnerica Valentina Sunek (u omotni papir artOmata)

Radno vrijeme

Otvorenje: 17. prosinca 2018., 20h – 23h

Dani u tjednu: od utorka, 18. do petka, 21.prosinca 2018., 14h – 20h

Subota, 22. prosinca 2012., 11h – 23h

Nedjelja, 23. prosinca 2012., 11h-18h

Ulaz na artOmat i sve programe te radionice je besplatan.

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO IZMJENE PROGRAMA.

Advertisements